RÓLAM

Facetune_04-12-2020-12-18-31.JPG
Facetune_07-12-2020-20-44-29.JPG

Kárpáti Rebeka vagyok. Műsorvezető, beauty, style és lifestyle tartalomgyártó, valamint a KINDA Clothing ruhamárka megálmodója és tulajdonosa.

A televízió és a szereplés már gyermekkorom óta jelen volt az életemben, hiszen talán 9 éves lehettem amikor életem első reklámfilmében szerepeltem. Dráma tagozaton ( Vörösmarty Mihány Gimnázium) kezdtem gimnáziumi tanulmányaimat, mialatt egyre több tapasztalatot szereztem a szereplés, szépségipar és a modellkedés világában. 2013-ban egy véletlennek köszönhetően elindutam A Szépségkirálynőn, ahol elnyertem a Miss Universe Hungary 2013 koronát, minek következtében 1 hónapot töltöttem a Miss Universe világversenyén Moszkvában. Ezt az utazást rögtön követte 1-1 hónap Iszamlbul és Milánó, ahol modellkedtem. Miután hazajöttem egy castingot követően kiválasztottak Révész Bori szerepére, így aztán 4 évet töltöttem el a Jóban Rosszban című szappanopera tagjaként. A forgatások és az egyetemi tanulmányaim mellett ( Metropolitan Egyetem - Kommmunikátor BA) egyre nagyobb hangsúlyt fektettem a közösségi média oldalaimra, ezeken belül is főként a YouTube csatornámra és az Instagram oldalamra, ahol szépségápolással, divattal és életsítlussal kapcsolatos tartalmakat osztok meg követőimmel. Az egész hobbiként indult, de rövid idő alatt egyre több megkeresésem érkezett, ami odaáig nőtte ki magát, hogy mára már több hazai és nemzetközi márkával állok együttműködésben.

2018-ban egy teljesen új irányt vett az életem, hiszen mint műsorvezetőt kértek fel a TV2 FEM 3 CAFÉ reggeli beszélgetős élőműsorába. Itt tudatosult bennem, hogy ez az én utam. Ezután több nagyszabású showműsor ( Csak Show és más semmi , A Nagy Duett ) online backstage riportereként is tevékenykedvtem, ma pedig két egészség és életmód tematikájú magazinműsor (Brandépítők, Életmódi) háziasszonyaként láthatnak. 2020-ban a legjeletőségtelejesebb feladat az Újratervezés című műsor volt, ahol Ördög Nóra után , Stohl András mellett láthatták a nézők.

Ugyanebben az évben megvalósítottam az első saját vállalkozásomat, melynek első gondolatai még 17 éves korom körül születtek, de egészen eddig parkolópályán voltak. Tehát 2020-ban létrejött a KINDA Clothing, a saját ruhamárkám, ahol hazai készítésű, minőségi , letisztult és nőies alapdarabokat nyújtunk Sexy, Comfy és Basic kategóriákban.

Jelenleg a Műsorvezetés, a KINDA és a közösségi média tartalomgyártás tölti ki mindennapjaimat.