• rebekarpati

How to create the perfect travel look?

"Jön a nyár, és egyre inkább szomjazik a lelkem egy kis #getaway -re...:) Felfedezni új helyeket, benyomásokat,érzéseket... Legyen szó előre eltervezett szállodás pihenésről🏢, vagy egyedüli, hátizsákos spontán utazásról. 🏕 Ezért tudok azonosulni a @theofficialpandora Stílusos Felfedező kollekciójával. Az élmények pótolhatatlanok, és senki nem veheti el tőled...(:"


Szóval ahogy az Instagramon is írtam, nagyon vágytam már egy kis utazásra... főleg mert ezt a sorozatot az Egyiptomi utazásunk előtt készítettük közvetlen. Kint ez volt az egyik kedvenc, illetve a legpraktikusabb ruhám. Kényelmi szempontokat figyelembe véve tetszik, hogy egyszerre nadrág is és szoknya is, így nem kell vigyáznunk a túrák alkalmával a megfelelő pozíciókra.:) Tekintve az anyagát és a színét, rendkívül megállja a helyét 40+ fokban is, és mindent egybevetve egy nagyon szép, elegáns komfortos ruhát kapunk.


Az ékszereket tekintve pedig elmondhatom, hogy alapvetően elfogult vagyok a Pandora-val... imádom.:) Pont most hagytam el a kedvenc rosegold karkötőmet kb. 5 charmmal, ami nagyon szíven ütött, pedig tárgyakhoz annyira nem szoktam ragaszkodni.:)

Most viszont itt egy újabb lehetőség, a Pandora új utazós kollekciói, amiből mint fentebb is írtam, én a Stílusos felfedezőt választottam.


Csupa vagány, különleges, utazós charm: Hőlégballon, utazótáska, távcső, repülő, és még sorolhatnám... Annyira kis egyedülállóak és sokatmondóak. Ezért választottam ehhez a szetthez. Illetve tudjátok mit, nem is a szetthez... hanem az utazós, elvágyódós lelkiállapotomhoz...:)


Szóval ha Ti is úgy érzitek magatokat mint én, vagy hatalmas utazók vagytok, vagy van olyan szerettetek akire jellemző a külföldi a kalandozás, elvágyódás...akkor ne hagyjátok ki... nézzétek meg a kollekciót, mert Nektek érdemes.:)


Rebeka


Ékszerek: Pandora

Ruha: Zara

Papucs: Zara

Bőrönd: Samsonite

Fotó: Kliszek Antal

Helyszín: Haris Park

0 views

©2018 by rebekarpati. Proudly created with Wix.com